Laden...

Industriële stofbestrijding

Industriële stofbestrijding is het tegengaan van stof in allerlei soorten en maten binnen een industriële context. Stof is onvermijdelijk in een aantal sectoren kan in sommige gevallen schadelijk zijn voor mens en milieu. Stofbestrijding zorgt voor een gezondere, stofvrije omgeving waarin uw werknemers hun werk veilig kunnen uitoefenen.

Stofbestrijding op maat

Stofophoping, een probleem voor industrie

Vaak is overmatige stofophoping een probleem in industriële ruimtes, zoals in de mijnbouw, afvalverwerking, recycling of de bouw (interne links naar deze sublandingspagina’s). Stof hoopt zich in deze ruimtes of op deze plaatsen gemakkelijk op, wat leidt tot verschillende problemen. Vooral in de binnenruimtes kan stofophoping een zwaar probleem vormen. Als u op zoek bent naar een partner die u kan helpen met industriële stofbestrijding, dan bent u bij BeePro aan het juiste adres!

Expert in stofbestrijding

BeePro is dé expert op het gebied van stofbestrijding. Dankzij onze deskundigheid, vakkennis en enorme passie voor het vak kunnen wij al uw stofproblemen oplossen. We hebben jarenlange ervaring met industriële stofbestrijding in verschillende sectoren, waaronder de mijnbouw, afvalverwerking, recycling en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in afzuiging en inductiescheiding. We denken graag met u mee en bieden verschillende oplossingen, waaronder het door ons ontwikkelde product BeeFoam.

BeeFoam tegen stofbestrijding

BeeFoam is een product dat speciaal is ontwikkeld door BeePro om stofvorming die ontstaat bij verschillende industrieën te bestrijden. Het schuimproduct BeeFoam bindt stof en zwevende deeltjes samen om zo de stofvorming te reduceren. Het is een duurzame oplossing voor uw stofprobleem, aangezien het product volledig biologisch afbreekbaar is en gemakkelijk doseerbaar is.

Stofvrij in zeven stappenstappen

1

U vult het contactformulier in op onze website.

2

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen.

3

Wij komen gratis bij u langs op locatie met de benodigde apparatuur.

4

De werking van ons product BeeFoam wordt door ons gedemonstreerd op uw materialen.

5

Afhankelijk van uw wensen duurt de demonstratie ongeveer drie à vier uur.

6

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden en uw wensen.

7

Als de demo u bevalt, brengen we een vrijblijvende offerte uit.

Ervaar zelf hoe BeeFoam helpt

Zelf ervaren hoe de producten van BeePro kunnen bijdragen aan het verminderen van uw stofprobleem? Vraag dan nu een gratis demonstratie op locatie aan. Wij kunnen u namelijk van alles vertellen over de voordelen van stofbestrijding, maar met een gratis demo van BeeFoam kunt u deze voordelen zelf ervaren. We komen gratis bij u langs en demonstreren ons product in uw productieomgeving. Deze gratis demo vraagt u gemakkelijk en snel aan op onze website!

Online
BeePro B.V. X

Chat nu met Wybren

Hallo,

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of een vraag beantwoorden. Probeer dat eens via Whatsapp! Dan krijgt u nog sneller reactie van ons.

Groeten, Wybren | Eigenaar van BeePro B.V.

Whatsapp ons