Laden...

Stofbestrijding voor een veilige en fijne werkomgeving

BeePro B.V. heeft jarenlange ervaring op het gebied van stofbestrijding, afzuiging en inductiescheiding. Door onze deskundigheid, vakkennis en enorme passie voor het vak zijn wij uw partner die voor u een innovatieve oplossing vindt voor uw probleem. We zijn actief in diverse sectoren, waaronder de (staal)industrie, koolmijnen, steengroeven en recyclingbedrijven. Maar ook als u een probleem heeft in een andere sector kunnen wij een oplossing bieden voor uw stofprobleem.

Wat doet BeePro?

Bent u op zoek naar dé oplossing voor al uw stofproblemen? Dan bent u bij BeePro B.V. aan het juiste adres! Wie wij zijn? Professionals die gespecialiseerd zijn op het gebied van stofbestrijding, afzuiging en inductiescheiding. Met onze deskundigheid, vakkennis en enorme passie voor het vak helpen wij honderden bedrijven bij het nastreven van veiligheids- en bedrijfsdoelen. En dat allemaal door hun stofproblemen op te lossen. Want dat is wat wij doen!

We zijn actief in diverse sectoren, waaronder de (staal)industrie, koolmijnen, steengroeven en recyclingbedrijven. We zijn een internationaal bedrijf en zijn actief in Europa, Canada, de Verenigde Staten, Mexico en ook in China. Om u altijd een passende oplossing te kunnen bieden, werken we ook samen met andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in stofbestrijding.

Onze doelen

BeePro B.V. staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Dit laten we niet alleen zien door de producten die we gebruiken, maar is ook zichtbaar in de diensten die wij leveren. Door actief te zijn op het gebied van recycling willen we (rest)afval bruikbaar maken voor de maatschappij.

Ook houden we ons bezig met afzuiging, inductiescheiding en optische scheiding. We streven ernaar om een bijdrage te leven aan een verbeterd milieu door de uitstoot van schadelijke stoffen terug te dringen en zo grondstoffen terug te winnen.

Wat we willen bereiken met stofbestrijding:

 • Een verbeterde leefomgeving
 • Een veiligere werkomgeving
 • Het terugdringen van kwartsstof
 • Het voorkomen van stoflongen
 • Het binden van schadelijke stoffen die door stof worden verspreid (zoals verfresten en asbestvezels)

Onze missie

Het is onze missie om het milieu te ontlasten door stof te bestrijden en de recyclingtechnieken bij bedrijven te verbeteren. Zo streven we naar een beter milieu en een veiligere (werk)omgeving. Hoe we dat doen? Door schadelijke stoffen terug te dringen en stofwolken te voorkomen. 

Waarom kiezen voor BeePro?

Onze duurzame en kwalitatieve producten onderscheiden ons van andere stofbestrijdingsbedrijven. Doordat wij het stof kunnen binden met weinig vocht, is het product toepasbaar op diverse situaties en is het ook nog eens een stuk duurzamer dan het bestrijden van stof met veel water.

Ook kunnen wij stof bestrijden voor langere tijd (drie tot twaalf dagen) en kunnen we middels een toevoeging er zelfs voor zorgen dat u er maanden plezier van kunt hebben! Daarnaast maken we gebruik van betaalbare afzuigtechnieken en inductie scheidingsprocessen. Om u te laten zien wat onze technieken en producten voor u kunnen betekenen, bieden we u een gratis demonstratie op locatie aan. Zo kunt u de werking van onze producten in uw situatie zelf ervaren.

Als u kiest voor BeePro, kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit, eerlijkheid en professionaliteit. Al jarenlang zetten wij ons in om de werk- of leefomgeving van onze klanten te verbeteren door middel van duurzame producten en technieken. Wilt u het zelf ervaren?

  Contact

  Contact  Online
  BeePro B.V. X

  Chat nu met Wybren

  Hallo,

  Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of een vraag beantwoorden. Probeer dat eens via Whatsapp! Dan krijgt u nog sneller reactie van ons.

  Groeten, Wybren | Eigenaar van BeePro B.V.

  Whatsapp ons