BeePro BV is gespecialiseerd in stofbestrijding, afzuiging en inductiescheiding. Vanwege onze deskundigheid, vakkennis en enorme passie voor het vak zijn wij uitstekend geschikt om een innovatieve oplossing te zoeken voor uw probleem. Wij zijn actief in diverse sectoren: denk hierbij aan de (staal)industrie, koolmijnen, steengroeven, recyclingbedrijven en meer.

Ons doel

BeePro staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Dit komt niet alleen naar voren in de producten die wij gebruiken, maar ook in de diensten die wij leveren. Wij zijn actief op recycling gebied en houden ons bezig met afzuiging, inductiescheiding en optische scheiding. Door recycling willen we (rest)afval bruikbaar maken voor de maatschappij. Wij streven ernaar om een bijdrage te leveren aan een verbeterd milieu door de uitstoot van schadelijke stoffen terug te dringen en grondstoffen terug te winnen.

Binnen de stofbestrijding ambiëren we:

  • Een verbeterde leefomgeving;
  • Een veiligere werkomgeving;
  • Het terugdringen van kwartsstof;
  • Het voorkomen van stoflongen;
  • Het binden van schadelijke stoffen die door stof worden verspreid (bijv. asbestvezels of verfresten).

Onze missie en visie

Een missie is waar we voor staan en een visie is waar we voor gaan. Onze missie is om het milieu te ontlasten door het bestrijden van stof en het verbeteren van recyclingtechnieken.
De visie is waar we voor gaan. Onze visie is een verbeterd milieu. Wij streven naar een veiligere (werk)omgeving, het terugdringen van schadelijke stoffen en het voorkomen van stofwolken.

Wat maakt ons uniek

Met ons stofbestrijdingsproduct onderscheiden wij ons van andere bedrijven. Wij binden het stof met weinig vocht, waardoor het product toepasbaar is in diverse situaties. Het stof kan bestreden worden voor langere tijd (drie tot twaalf dagen). Met de toevoeging van een extra product kunt u er zelfs maanden plezier van hebben. Daarnaast maken wij gebruik van betaalbare afzuigtechnieken en inductiescheidingsprocessen. Ook bieden wij u demonstraties, zodat u de werking van onze producten zelf kunt zien.

Kiest u voor ons, dan kiest u voor een bedrijf dat staat voor eerlijkheid, professionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in het vak zijn we vakbekwaam en deskundig. Bovendien zijn we recht-door-zee en altijd goed voorbereid: wij streven ernaar om uw problemen zo efficiënt en vlot mogelijk op te lossen!

Een gratis demonstratie op locatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Dan kunt u een gratis demonstratie op locatie aanvragen. Neem contact met ons op voor het inplannen van een demonstratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BeePro BV

Trekwei 9
9033 WC Deinum

 

+31 622 93 52 90

info@beepro-bv.com