Laden...

Stofbestrijding bij grote hopen puin

Bij grote hopen puin ontstaat vaak veel stof, wat leidt tot problemen. Stofbestrijding bij grote hopen puin is er dan ook op gericht om stof te binden en zo stofwolken te voorkomen. BeePro levert verschillende producten en installaties om stofoverlast tegen te gaan die ontstaat bij grote hopen puin. Stof kan namelijk voor flink wat problemen zorgen. Denk hierbij aan verminderd zicht, stoflongen, defecte machines en schade aan het milieu. Met de producten en diensten van BeePro wordt stof bestreden bij grote hopen puin.

Stofproblemen bij puin

Waarom stofbestrijding bij puin?

Bij het verwerken en opslaan van puin wordt veel stof veroorzaakt, wat voor stofproblemen kan zorgen. Veel stof zorgt niet alleen voor verminderd zicht, maar ook voor een onveilige (werk)omgeving. Medewerkers worden blootgesteld aan misschien wel schadelijke stoffen, de hopen puin blijven stof afgeven en stof kruipt in machines waardoor die sneller beschadigd raken. Heeft u last van stofproblemen bij grote hopen puin of puinverwerking? BeePro kan uw stofprobleem verhelpen. De producten van BeePro zijn speciaal ontwikkeld om stof te binden en zo de omgeving schoner en werkbaar te houden.

Het voordeel van stofbestrijding

Stofproblemen kunnen vervelend zijn, maar wat is precies het voordeel van stofbestrijding? Eigenlijk kent stofbestrijding veel verschillende voordelen. Door stofbestrijding wordt het zicht verbeterd en dalen stofdeeltjes sneller naar de grond, waardoor er minder stofdeeltjes worden ingeademd. Ook nestelt zich minder stof in en op machines, waardoor de levensduur verlengd wordt. Daarnaast is stofbestrijding ook milieuvriendelijk, er komen namelijk minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Dit is vooral van toepassing bij stofontwikkeling bij grote hopen puin, omdat deze veelal buiten opgeslagen worden. Ook kan het materiaal waar het puin uit bestaat schade toebrengen aan de omgeving, waardoor stofbestrijding extra belangrijk is. Door een product als BeeFoam (interne link) te gebruiken, is stofbestrijding nog duurzamer: dit product is biologisch afbreekbaar en er is maar weinig water nodig om stof te bestrijden!

BeeFoam

BeeFoam is speciaal ontwikkeld door BeePro om stofvorming te bestrijden. Het schuimproduct BeeFoam bindt stof en zwevende deeltjes samen om zo de stofvorming te reduceren en is ook geschikt om in te zetten bij grote hopen puin. Hierdoor dwarrelt er minder stof in de lucht, waardoor het zicht beter is en er minder schadelijke stoffen worden ingeademd. BeeFoam is een duurzame oplossing voor uw stofprobleem, aangezien het product volledig biologisch afbreekbaar is en gemakkelijk doseerbaar is met door ons ontwikkelde installaties. Meer weten over BeeFoam? We vertellen u er graag alles over.

Stofvrij in zeven stappenstappen

1

U vult het contactformulier in op onze website.

2

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen.

3

Wij komen gratis bij u langs op locatie met de benodigde apparatuur.

4

De werking van ons product BeeFoam wordt door ons gedemonstreerd op uw materialen.

5

Afhankelijk van uw wensen duurt de demonstratie ongeveer drie à vier uur.

6

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden en uw wensen.

7

Als de demo u bevalt, brengen we een vrijblijvende offerte uit.

Ervaar het zelf

Zelf ervaren hoe de producten van BeePro kunnen bijdragen aan het verminderen van uw stofprobleem? Vraag dan nu een gratis demonstratie op locatie aan! Wij kunnen u namelijk van alles vertellen over de voordelen van stofbestrijding, maar met een gratis demo van BeeFoam kunt u deze voordelen zelf ervaren. We komen gratis bij u langs en demonstreren ons product in uw werkomgeving. Deze gratis demo vraagt u gemakkelijk en snel aan op onze website!

Online
BeePro B.V. X

Chat nu met Wybren

Hallo,

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of een vraag beantwoorden. Probeer dat eens via Whatsapp! Dan krijgt u nog sneller reactie van ons.

Groeten, Wybren | Eigenaar van BeePro B.V.

Whatsapp ons