Laden...

Stofbestrijding in mijnbouw

De ontginning van mijnen is niet bepaald een risicovrije klus: er komen heel wat schadelijke stoffen vrij. Daarom is stofbestrijding in de mijnbouw erg belangrijk: door maatregelen te treffen kan voorkomen worden dat schadelijke stoffen die een negatieve invloed hebben op mens en natuur, zich verspreiden. Bent u op zoek naar een geschikte partij met veel ervaring op het gebied van stofbestrijding in de mijnbouw? Vraag dan nu een gratis demonstratie aan en ervaar zelf wat BeePro voor u kan betekenen!

Stofprobleem in de mijnbouw

Waarom stofbestrijden in mijnbouw?

In de mijnbouw wordt veel stof veroorzaakt. Het proces van ontginning veroorzaakt schadelijke gassen en stoffen. Dit zorgt niet alleen voor stofwolken en slecht zicht, maar ook voor een onveilige (werk)omgeving. Mijnwerkers worden blootgesteld aan giftige stoffen, de omgeving heeft er last van en ook tijdens het bewaren of vervoeren van het product kan stof optreden. De producten van BeePro zijn speciaal ontwikkeld om stof te binden en zo de omgeving werkbaar te houden.

De expert in stofbestrijding

BeePro is dé expert op het gebied van stofbestrijding. Dankzij onze deskundigheid, vakkennis en enorme passie voor het vak kunnen wij al uw stofproblemen oplossen. We hebben jarenlange ervaring met stofbestrijding in verschillende sectoren, naast de mijnbouw zijn wij bijvoorbeeld ook actief in de afvalverwerking, recycling en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in afzuiging en inductiescheiding. Bij BeePro denken we graag mee en bieden we u de oplossing die het beste bij uw stofprobleem past.

BeeFoam

BeeFoam is een schuimproduct dat speciaal is ontwikkeld door BeePro om stofvorming die ontstaat bij verschillende industrieën te bestrijden. BeeFoam bindt stof en zwevende deeltjes samen om zo de stofvorming te reduceren. Het is een duurzame oplossing voor uw stofprobleem, aangezien het product volledig biologisch afbreekbaar is en gemakkelijk doseerbaar is. Ook gebruikt u met BeeFoam veel minder water dan bij traditionele stofoplossingen, waardoor uw eindproduct niet te nat wordt. Meer weten over BeeFoam? We vertellen u er graag alles over. (interne link)

Een maatwerkoplossing voor uw stofprobleem

Dankzij de ervaring en vakkennis van BeePro is het voor ons mogelijk om u te voorzien in een maatwerkoplossing voor uw stofprobleem. Onze installaties worden door onszelf ontwikkeld en kunnen daarom geheel op maat gemaakt worden. Zo zijn we in staat om de ideale oplossing voor uw stofprobleem te vinden. Hier komt u meer te weten over onze service op het gebied van installatieontwikkeling.

Stofvrij in zeven stappenstappen

1

U vult het contactformulier in op onze website.

2

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen.

3

Wij komen gratis bij u langs op locatie met de benodigde apparatuur.

4

De werking van ons product BeeFoam wordt door ons gedemonstreerd op uw materialen.

5

Afhankelijk van uw wensen duurt de demonstratie ongeveer drie à vier uur.

6

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden en uw wensen.

7

Als de demo u bevalt, brengen we een vrijblijvende offerte uit.

Ervaar het zelf

Zelf ervaren hoe de producten van BeePro kunnen bijdragen aan het verminderen van uw stofprobleem? Vraag dan nu een gratis demonstratie op locatie aan! Wij kunnen u namelijk van alles vertellen over de voordelen van stofbestrijding, maar met een gratis demo van BeeFoam kunt u deze voordelen zelf ervaren. We komen gratis bij u langs en demonstreren ons product in uw productieomgeving. Deze gratis demo vraagt u gemakkelijk en snel aan op onze website!

Online
BeePro B.V. X

Chat nu met Wybren

Hallo,

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of een vraag beantwoorden. Probeer dat eens via Whatsapp! Dan krijgt u nog sneller reactie van ons.

Groeten, Wybren | Eigenaar van BeePro B.V.