Laden...

Stofbestrijding in mijnbouw

Bij het werk in mijnen komen er heel wat schadelijke stoffen vrij. Daarom is stofbestrijding in de mijnbouw erg belangrijk. Door maatregelen kunt u voorkomen worden dat schadelijke stoffen die een negatieve invloed hebben op mens en natuur, zich verspreiden. Voor een fijne en veilige werkomgeving is BeePro uw partner. Met veel ervaring op het gebied van stofbestrijding in de mijnbouw is stof voor ons geen uitdaging. Vraag nu een gratis demonstratie aan en ontdek hoe we van uw werkomgeving weer een fijne en veilig plek maken.

Stofbestrijding in de mijnbouw

Waarom stofbestrijden in mijnbouw?

Bij de mijnbouw is veel stof. Het proces van ontginning veroorzaakt schadelijke gassen en stoffen. Dit zorgt niet alleen voor stofwolken en slecht zicht, maar ook voor een onveilige (werk)omgeving. Mijnwerkers worden blootgesteld aan giftige stoffen, de omgeving heeft er last van en ook tijdens het bewaren of vervoeren van het product kan stof optreden. Door BeeFoam binden we stof. Hierdoor houd je een veilige werkomgeving.

Expert in stofbestrijding

BeePro is uw expert op het gebied van stofbestrijding. Door onze deskundigheid, vakkennis en enorme passie voor het vak lossen wij al uw stofproblemen op. We hebben jarenlange ervaring met stofbestrijding in verschillende sectoren. Zo zijn we naast de mijnbouw ook actief in de afvalverwerking, recycling en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in afzuiging en inductiescheiding. We denken graag met u mee en bieden we u de oplossing die het beste bij uw stofprobleem past, op maat.

BeeFoam als duurzame en effectieve oplossing

BeeFoam is een schuimproduct dat speciaal is ontwikkeled om stof bij verschillende industrieën te bestrijden. BeeFoam bindt stof en zwevende deeltjes samen om zo de stofvorming te verminderen. Het is een duurzame oplossing omdat het volledig biologisch afbreekbaar is en gemakkelijk doseerbaar is. Ook gebruikt u met BeeFoam veel minder water dan bij traditionele stofoplossingen, waardoor uw eindproduct niet te nat wordt.

Maatwerkoplossing voor uw stofprobleem

Door onze ervaring en vakkennis is het voor ons mogelijk u te voorzien in een maatwerkoplossing voor uw stofprobleem. We ontwikkelen onze installaties zelf. Hierdoor kunnen ze geheel op maat gemaakt worden. Zo zijn we in staat om de ideale oplossing voor uw stofprobleem te vinden.

Stofvrij in zeven stappenstappen

1

U vult het contactformulier in op onze website.

2

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen.

3

Wij komen gratis bij u langs op locatie met de benodigde apparatuur.

4

De werking van ons product BeeFoam wordt door ons gedemonstreerd op uw materialen.

5

Afhankelijk van uw wensen duurt de demonstratie ongeveer drie à vier uur.

6

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden en uw wensen.

7

Als de demo u bevalt, brengen we een vrijblijvende offerte uit.

Ervaar een fijne en veilige werkomgeving

Zelf ervaren hoe de producten van BeePro bijdragen aan het verminderen van uw stofprobleem? Vraag nu een gratis demonstratie op locatie aan! Wij kunnen u veel vertellen over de voordelen van stofbestrijding, maar met een gratis demo kunt u dit zelf ervaren. We komen gratis bij u langs en demonstreren ons product in uw productieomgeving.

Online
BeePro B.V. X

Chat nu met Wybren

Hallo,

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of een vraag beantwoorden. Probeer dat eens via Whatsapp! Dan krijgt u nog sneller reactie van ons.

Groeten, Wybren | Eigenaar van BeePro B.V.

Whatsapp ons