Laden...

Stofbestrijding op stortplekken

Door gebruik te maken van stofbestrijding op stortplekken, voorkomt u stofproblemen en de bijbehorende negatieve gevolgen. Stofbestrijding op stortplekken is er dan ook op gericht om stof snel te binden en zo stofwolken te voorkomen. We leveren verschillende producten en installaties om stofoverlast tegen te gaan die ontstaat op stortplekken. Stof kan namelijk voor flink wat problemen zorgen. Denk hierbij aan verminderd zicht, stoflongen, defecte machines en schade aan het milieu. We zorgen voor een fijne en veilige werkplek door onze producten en diensten voor stortplekken. BeePro is uw partner voor stofbestrijding op stortplekken. Vraag nu een gratis demonstratie aan en ervaar zelf de voordelen.

Expert in stofbestrijding

Waarom stofbestrijding op stortplekken?

Door gebruik te maken van stofbestrijding op stortplekken, voorkomt u dat er stofproblemen ontstaan die veel negatieve gevolgen met zich meebrengen. Stofbestrijding op stortplekken is er dan ook op gericht om stof snel te binden en zo stofwolken te voorkomen. BeePro levert verschillende producten en installaties om stofoverlast tegen te gaan die ontstaat op stortplekken. Stof kan namelijk voor flink wat problemen zorgen. Denk hierbij aan verminderd zicht, stoflongen, defecte machines en schade aan het milieu. Met de producten en diensten van BeePro wordt stof bestreden op stortplekken. Bent u op zoek naar een geschikte partij met veel ervaring op het gebied van stofbestrijding op stortplekken? Vraag dan nu een gratis demonstratie aan en ervaar zelf wat BeePro voor u kan betekenen!

Stofbestrijding op stortplekken

Stofproblemen zijn helaas vaak aan de orde op stortplekken. Als grondstoffen gestort worden, komt hier veel stof bij vrij. Dit kan leiden tot een heel scala aan problemen. Schadelijke stoffen komen terecht in de omgeving, omstanders kunnen schadelijke stoffen inademen en het zicht op stortplekken is verminderd. Dit zorgt voor een onveilige (werk)omgeving. Daarnaast zorgt stofvorming ook voor eerdere schade aan machines, wat leidt tot meer slijtage en hogere onderhoudskosten. Heeft u last van stofproblemen op stortplekken? BeePro kan uw stofprobleem verhelpen. De producten van BeePro zijn speciaal ontwikkeld om stof te binden en zo de omgeving schoner en werkbaar te houden.

Waarom stofbestrijding?

Natuurlijk, stof is vervelend, maar is het echt noodzakelijk om te investeren in stofbestrijding? Nu u weet welke stofproblemen allemaal kunnen ontstaan op stortplekken, is het geen verrassing dat stofbestrijding veel voordelen heeft. Door stofbestrijding wordt het zicht verbeterd en dalen stofdeeltjes sneller naar de grond, waardoor er minder stofdeeltjes worden ingeademd door omstanders en medewerkers. Ook nestelt zich minder stof in en op machines, waardoor de levensduur verlengd wordt en de onderhoudskosten dalen. Daarnaast is stofbestrijding ook milieuvriendelijk, er komen namelijk minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Door een product als BeeFoam te gebruiken, is stofbestrijding nog duurzamer: dit product is biologisch afbreekbaar en er is maar weinig water nodig om stof te bestrijden!

BeeFoam als duurzame en effectieve oplossing

BeeFoam is een schuimproduct dat speciaal is ontwikkeld om stofvorming te bestrijden. BeeFoam bindt stof en zwevende deeltjes samen om zo stofvorming te verminderen. Het is een duurzame oplossing voor uw stofprobleem omdat het product volledig biologisch afbreekbaar is en gemakkelijk doseerbaar is. Zo bespaart u met BeeFoam veel water vergeleken met traditionele stofbestrijdingen, waardoor uw eindproduct niet te nat wordt.

Stofvrij in zeven stappenstappen

1

U vult het contactformulier in op onze website.

2

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen.

3

Wij komen gratis bij u langs op locatie met de benodigde apparatuur.

4

De werking van ons product BeeFoam wordt door ons gedemonstreerd op uw materialen.

5

Afhankelijk van uw wensen duurt de demonstratie ongeveer drie à vier uur.

6

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden en uw wensen.

7

Als de demo u bevalt, brengen we een vrijblijvende offerte uit.

Ervaar zelf een fijne en veilige werkomgeving

Wilt u zelf ervaren hoe een fijne en veilige werkomgeving tot stand komt door de producten van BeePro? Vraag nu een gratis demonstratie op locatie aan. Wij kunnen u van alles vertellen over de voordelen van stofbestrijding, maar met een gratis demo ervaart u ze zelf. We komen gratis bij u langs en demonstreren ons product op uw stortplekken.

Online
BeePro B.V. X

Chat nu met Wybren

Hallo,

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of een vraag beantwoorden. Probeer dat eens via Whatsapp! Dan krijgt u nog sneller reactie van ons.

Groeten, Wybren | Eigenaar van BeePro B.V.

Whatsapp ons