Laden...

Stofbestrijding in productiehallen

Stof kan, zowel buiten als binnen, zorgen voor flink wat problemen. Bij werkzaamheden in productiehallen kan heel wat stof vrijkomen, wat schadelijk kan zijn voor mens en milieu. Ook is stofvorming erg vervelend. Daarom is stofbestrijding in productiehallen goed voor een fijne en veilig werkomgeving. BeePro biedt verschillende producten en diensten op het gebied van stofbestrijding, zo ook in productiehallen. BeePro is uw partner voor stofbestrijding in productiehallen. Vraag nu een gratis demonstratie aan en ervaar zelf wat BeePro voor u kan betekenen.

Stofbestrijding in productiehallen

Wat komt er bij kijken?

In de meeste productiehallen wordt veel stof veroorzaakt, waardoor een stofprobleem ontstaat. Veel stof zorgt niet alleen voor verminderd zicht, maar ook voor een onveilige (werk)omgeving. Medewerkers worden blootgesteld aan misschien wel schadelijke stoffen, het product blijft stof afgeven en stof kruipt in machines waardoor die sneller beschadigd raken. Als u last heeft van een stofprobleem in productiehallen is BeePro uw partner om dit te bestrijden. De producten van BeePro zijn speciaal ontwikkeld om stof te binden en zo de omgeving werkbaar en veilig te houden.

Voordeel van stofbestrijding

Stofproblemen kunnen vervelend zijn, maar wat is precies het voordeel van stofbestrijding? Stofbestrijding kent veel voordelen. Door stofbestrijding wordt het zicht verbeterd en dalen stofdeeltjes sneller naar de grond, waardoor er minder stofdeeltjes worden ingeademd. Ook nestelt zich minder stof in en op machines, waardoor de levensduur verlengd wordt. Stofbestrijding is ook milieuvriendelijk, er komen namelijk minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Door een product als BeeFoam te gebruiken, is stofbestrijding nog duurzamer: dit product is biologisch afbreekbaar. En er is weinig water nodig om stof te bestrijden in een productiehal.

Expert in stofbestrijding

BeePro is uwexpert op het gebied van stofbestrijding. Door onze deskundigheid, vakkennis en enorme passie voor het vak kunnen wij al uw stofproblemen oplossen. Dankzij onze jarenlange inzet hebben wij veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren en op verschillende locaties. Naast stofbestrijding in productiehallen zijn wij bijvoorbeeld ook actief in de afvalverwerking, mijnbouw, recycling en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in afzuiging en inductiescheiding. Wij hebben onze eigen stofbestrijdingsproducten ontwikkeld en ontwikkelen ook onze eigen installaties. Bij BeePro denken we graag mee en bieden we u de oplossing die het beste bij uw stofprobleem past, op maat.

Maatwerkoplossing voor uw stofprobleem

Door onze ervaring en vakkennis bieden we een maatwerkoplossing voor uw stofprobleem. We ontwikkelen onze eigen installaties en hierdoor kunnen deze op maat worden gemaakt voor uw probleem. Zo zijn vinden we de ideale oplossing voor uw stofprobleem, ook in productiehallen.

Stofvrij in zeven stappenstappen

1

U vult het contactformulier in op onze website.

2

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen.

3

Wij komen gratis bij u langs op locatie met de benodigde apparatuur.

4

De werking van ons product BeeFoam wordt door ons gedemonstreerd op uw materialen.

5

Afhankelijk van uw wensen duurt de demonstratie ongeveer drie à vier uur.

6

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden en uw wensen.

7

Als de demo u bevalt, brengen we een vrijblijvende offerte uit.

Ervaar zelf een fijne en veilige werkplek

Wilt u zelf ervaren hoe een fijne en veilige werkomgeving tot stand komt door de producten van BeePro? Vraag nu een gratis demonstratie op locatie aan. Wij kunnen u van alles vertellen over de voordelen van stofbestrijding, maar met een gratis demo ervaart u ze zelf. We komen gratis bij u langs en demonstreren ons product in uw productiehallen.

Online
BeePro B.V. X

Chat nu met Wybren

Hallo,

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of een vraag beantwoorden. Probeer dat eens via Whatsapp! Dan krijgt u nog sneller reactie van ons.

Groeten, Wybren | Eigenaar van BeePro B.V.

Whatsapp ons