Laden...

Stofbestrijding in productiehallen

Stof kan, zowel buiten als binnen, zorgen voor flink wat problemen. Bij werkzaamheden in productiehallen kan heel wat stof vrijkomen, wat al dan niet schadelijk is voor mens en milieu. Daarnaast is stofvorming erg vervelend. Daarom is stofbestrijding in productiehallen altijd een goed idee. BeePro biedt verschillende producten en diensten op het gebied van stofbestrijding, zo ook in productiehallen. Bent u op zoek naar een geschikte partij met veel ervaring op het gebied van stofbestrijding in productiehallen? Vraag dan nu een gratis demonstratie aan en ervaar zelf wat BeePro voor u kan betekenen!

Stofprobleem in productiehallen

Wat komt er bij kijken?

In de meeste productiehallen wordt veel stof veroorzaakt, waardoor een stofprobleem kan ontstaan. Veel stof zorgt niet alleen voor verminderd zicht, maar ook voor een onveilige (werk)omgeving. Medewerkers worden blootgesteld aan misschien wel schadelijke stoffen, het product blijft stof afgeven en stof kruipt in machines waardoor die sneller beschadigd raken. Als u last heeft van een stofprobleem in productiehallen, kan BeePro u helpen. De producten van BeePro zijn speciaal ontwikkeld om stof te binden en zo de omgeving werkbaar te houden.

Het voordeel van stofbestrijding

Stofproblemen kunnen vervelend zijn, maar wat is precies het voordeel van stofbestrijding? Eigenlijk kent stofbestrijding veel verschillende voordelen. Door stofbestrijding wordt het zicht verbeterd en dalen stofdeeltjes sneller naar de grond, waardoor er minder stofdeeltjes worden ingeademd. Ook nestelt zich minder stof in en op machines, waardoor de levensduur verlengd wordt. Daarnaast is stofbestrijding ook milieuvriendelijk, er komen namelijk minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Door een product als BeeFoam (interne link) te gebruiken, is stofbestrijding nog duurzamer: dit product is biologisch afbreekbaar en er is maar weinig water nodig om stof te bestrijden in een productiehal!

De expert in stofbestrijding

BeePro is dé expert op het gebied van stofbestrijding. Dankzij onze deskundigheid, vakkennis en enorme passie voor het vak kunnen wij al uw stofproblemen oplossen. Dankzij onze jarenlange inzet hebben wij veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren en op verschillende locaties. Naast stofbestrijding in productiehallen zijn wij bijvoorbeeld ook actief in de afvalverwerking, mijnbouw, recycling en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in afzuiging en inductiescheiding. Wij hebben onze eigen stofbestrijdingsproducten ontwikkeld en ontwikkelen ook onze eigen installaties. Bij BeePro denken we graag mee en bieden we u de oplossing die het beste bij uw stofprobleem past.

Een maatwerkoplossing voor uw stofprobleem

Dankzij de ervaring en vakkennis van BeePro is het voor ons mogelijk om u te voorzien in een maatwerkoplossing voor uw stofprobleem. Onze installaties worden door onszelf ontwikkeld en kunnen daarom geheel op maat gemaakt worden. Zo zijn we in staat om de ideale oplossing voor uw stofprobleem te vinden, ook in productiehallen. Hier komt u meer te weten over onze service op het gebied van installatieontwikkeling.

Stofvrij in zeven stappenstappen

1

U vult het contactformulier in op onze website.

2

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen.

3

Wij komen gratis bij u langs op locatie met de benodigde apparatuur.

4

De werking van ons product BeeFoam wordt door ons gedemonstreerd op uw materialen.

5

Afhankelijk van uw wensen duurt de demonstratie ongeveer drie à vier uur.

6

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden en uw wensen.

7

Als de demo u bevalt, brengen we een vrijblijvende offerte uit.

Ervaar het zelf

Zelf ervaren hoe de producten van BeePro kunnen bijdragen aan het verminderen van uw stofprobleem? Vraag dan nu een gratis demonstratie op locatie aan! Wij kunnen u namelijk van alles vertellen over de voordelen van stofbestrijding, maar met een gratis demo van BeeFoam kunt u deze voordelen zelf ervaren. We komen gratis bij u langs en demonstreren ons product in uw productieomgeving. Deze gratis demo vraagt u gemakkelijk en snel aan op onze website!

Online
BeePro B.V. X

Chat nu met Wybren

Hallo,

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of een vraag beantwoorden. Probeer dat eens via Whatsapp! Dan krijgt u nog sneller reactie van ons.

Groeten, Wybren | Eigenaar van BeePro B.V.