Laden...

Stofbestrijding bij sloop

Stofbestrijding bij sloopwerkzaamheden kan een hoop stofproblemen voorkomen. BeePro levert verschillende producten en installaties om stofoverlast tegen te gaan bij sloop en recycling bedrijven. Stof kan namelijk voor flink wat problemen zorgen. Denk hierbij aan verminderd zicht, stoflongen, defecte machines en schade aan het milieu. Met de producten en diensten van BeePro wordt stof bestreden bij sloopwerkzaamheden. Bent u op zoek naar een geschikte partij met veel ervaring op het gebied van stofbestrijding in productiehallen? Vraag dan nu een gratis demonstratie aan en ervaar zelf wat BeePro voor u kan betekenen!

Wat er komt kijken bij stofbestrijding tijdens sloopwerkzaamheden

BeeFoam

BeeFoam is speciaal ontwikkeld door BeePro om stofvorming die ontstaat bij sloopwerkzaamheden te bestrijden. Het schuimproduct BeeFoam bindt stof en zwevende deeltjes samen om zo de stofvorming te reduceren. Hierdoor dwarrelt er minder stof in de lucht, waardoor het zicht beter is en er minder schadelijke stoffen worden ingeademd. BeeFoam is een duurzame oplossing voor uw stofprobleem, aangezien het product volledig biologisch afbreekbaar is en gemakkelijk doseerbaar is. Meer weten over BeeFoam? We vertellen u er graag alles over.

Stofproblemen bij sloop

Bij sloopwerkzaamheden wordt veel stof veroorzaakt, wat voor stofproblemen kan zorgen. Veel stof zorgt niet alleen voor verminderd zicht, maar ook voor een onveilige (werk)omgeving. Medewerkers worden blootgesteld aan misschien wel schadelijke stoffen, de materialen blijven stof afgeven en stof kruipt in machines waardoor die sneller beschadigd raken. Heeft u last van stofproblemen bij sloop? BeePro kan uw stofprobleem verhelpen. De producten van BeePro zijn speciaal ontwikkeld om stof te binden en zo de omgeving schoner en werkbaar te houden.

De expert in stofbestrijding

BeePro is dé expert op het gebied van stofbestrijding, ook bij sloop en recycling werkzaamheden. Dankzij onze deskundigheid, vakkennis en enorme passie voor het vak kunnen wij al uw stofproblemen oplossen. We hebben veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren en op verschillende locaties. Naast stofbestrijding bij sloop zijn wij bijvoorbeeld ook actief in de afvalverwerking, mijnbouw, productiehallen en recycling. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in afzuiging en inductiescheiding. Wij hebben onze eigen stofbestrijdingsproducten ontwikkeld en ontwikkelen ook onze eigen installaties. Bij BeePro denken we graag mee en bieden we u de oplossing die het beste bij uw stofprobleem past.

Stofvrij in zeven stappenstappen

1

U vult het contactformulier in op onze website.

2

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen.

3

Wij komen gratis bij u langs op locatie met de benodigde apparatuur.

4

De werking van ons product BeeFoam wordt door ons gedemonstreerd op uw materialen.

5

Afhankelijk van uw wensen duurt de demonstratie ongeveer drie à vier uur.

6

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden en uw wensen.

7

Als de demo u bevalt, brengen we een vrijblijvende offerte uit.

Ervaar het zelf

Zelf ervaren hoe de producten van BeePro kunnen bijdragen aan het verminderen van uw stofprobleem? Vraag dan nu een gratis demonstratie op locatie aan! Wij kunnen u namelijk van alles vertellen over de voordelen van stofbestrijding, maar met een gratis demo van BeeFoam kunt u deze voordelen zelf ervaren. We komen gratis bij u langs en demonstreren ons product in uw werkomgeving. Deze gratis demo vraagt u gemakkelijk en snel aan op onze website!

Online
BeePro B.V. X

Chat nu met Wybren

Hallo,

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of een vraag beantwoorden. Probeer dat eens via Whatsapp! Dan krijgt u nog sneller reactie van ons.

Groeten, Wybren | Eigenaar van BeePro B.V.