Laden...

Wat is BeeFoam?

Veel bedrijven hebben last van stofproblemen. Stof komt voor in verschillende soorten en maten, waardoor het niet altijd duidelijk is of het wel of niet schadelijk is voor de gezondheid van u en uw medewerkers.

Grote delen stof zijn dan ook weer minder schadelijk dan kleine stofdeeltjes. Kleine deeltjes kunnen uw longen bereiken en volgens experts zelfs in uw bloed worden opgenomen.

BeeFoam

BeeFoam is een schuimproduct ontwikkeld door BeePro voor een veilige werkomgeving. Zo voorkomen we schade aan de longen en irritaties aan de ogen en huid. BeeFoam vermindert stofvorming, door de stof en zwevende deeltjes te binden.

Wat is BeeFoam?

Hoe werkt BeeFoam nu precies? Het verminderen van stof wordt vaak alleen maar met water geprobeerd. Het nadeel hiervan is dat het een groot vochtprobleem ontstaat gevolgd door afzuiginstallaties die beschadigd raken en uiteindelijk niet meer functioneel werken.

Voor BeeFoam werkt dit net iets anders. Hierbij is een doseerinstallatie ontworpen, waarbij de installatie ervoor zorgt dat het product precies in de juiste verhoudingen wordt gemengd met lucht en water. Deze verhoudingen zorgen ervoor dat er een langdurig schuim ontstaat, wat vervolgens op het materiaal dat bewerkt moet worden, wordt aangebracht. Dit langdurige schuim bindt zich dan aan het stof en maakt het zwaarder.

Voordelen BeeFoam

Door BeeFoam ontstaat een veiligere werkomgeving. Uw beschermt de gezondheid van uw medewerkers. Ook hoeven medewerkers geen stofkapjes meer te gebruiken. BeeFoam is een biologisch afbreekbaar product die 3 tot 12 dagen stofvrij verwerkt kan worden.

Gratis demo op locatie

Wilt uw een veiligere werkomgeving en uw medewerkers beschermen? Geen stofkapjes meer gebruiken? Vraag dan nu een gratis demonstratie op locatie aan. Zo ziet u zelf wat BeeFoam voor u en uw medewerkers kan betekenen.

Online
BeePro B.V. X

Chat nu met Wybren

Hallo,

Mochten wij u ergens mee kunnen helpen of een vraag beantwoorden. Probeer dat eens via Whatsapp! Dan krijgt u nog sneller reactie van ons.

Groeten, Wybren | Eigenaar van BeePro B.V.

Whatsapp ons